Despre Opium Studio

Efectele “Opium” sunt similare cu o doza puternica de senzatii foooarte placute. E alegerea pentru o seara/noapte decadenta in care sa “prizezi” cocktailurile unuia dintre cele mai interesante localuri din oras. Este o casa in care sa te apuce diminetile pufaind la narghilele si evadand la masute joase, inconjurat de draperii grele. “Opium” e descris doar cu adjective intrigante: halucinogen, ciudat, misterios, opulent, etc.

Toate complimentarile la adresa Opium Studio se datoreaza amenajarii interioare si atmosferei onirice: un parfum puternic decadent dat de zidurile intentionat invechite, usor scorojite, statui desprinse din vise inexplicabile. Afundat in fotolii, cu ochii studiind alchimia locului – candelabre, sfesnice, pete de culori, s-ar putea sa fii imbiat fara sa iti dai seama la un mic “dezmat” in dans (se pun oldies, remixes, clubbing, new-wave, etc).

In incaperile de sus se asculta chill out, blues-uri. Joi toata lumea te aude, fiindca se face karaoke. Servirea e ireprosabila, amabilitatea angajatilor facandu-te sa te simti “de-al casei”. Ceea ce s-ar putea sa placa, printre multe altele, sunt shot-urile personalizate ale fiecarui bar keeper. Istoria retetelor proprii, ale fiecarei bauturi in parte, vor rapi mai multe seri de recidive in OPIUM STUDIO.